Επιστροφές / Αλλαγές

Αλλαγές / Επιστροφές

 

 

Θέλετε να αντικαταστήσετε / επιστρέψετε κάποιο προϊόν; Είναι απλό!

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, δωρεάν!

  • Εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε το δέμα.
  • Να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την φόρμα επιστροφής, που επισυνάπτεται μέσα στην αποστολή, την οποία έχετε συμπληρώσει με τα απαραίτητα στοιχεία. Μπορείτε να κατεβάσετε την φόρμα επιστροφής πατώντας εδώ. *Η αναφορά του λόγου επιστροφής δεν είναι υποχρεωτική αλλά θα μας βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας του καταστήματος*

Εάν η αρχική παραγγελία, σας είχε αποσταλεί με Γενική Ταχυδρομική, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με Γενική Ταχυδρομική.

Εάν η αρχική παραγγελία, σας είχε αποσταλεί με Box Now, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει με Box Now. Σε αυτή τη περίπτωση απλά πηγαίνετε σε ένα οποιοδήποτε Box Now locker και πληκτρολογείτε τον αριθμό δέματος που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία την οποία σας αποστείλαμε. Τοποθετείτε το δέμα μέσα στο locker και είστε έτοιμη!

 

Θυμηθείτε:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή / αλλαγή θα πρέπει:

  • Τα ρούχα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αφόρετα, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις.
  • Να συμπεριλάβετε μέσα στο πακέτο την απόδειξη αγοράς μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής.
  • Να αποστείλετε πίσω σε εμάς το δέμα εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την Γενική Ταχυδρομική ή Box Now με χρέωση δική μας.

*Οι αποστολές που αποστέλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν είναι σε θέση να αναληφθούν από την Β. Κωσταρίδης ΑΒΕΕ*

Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας και ελέγξουμε ότι τα ρούχα βρίσκονται στην αρχική και άριστη κατάστασή τους, θα προχωρήσουμε στη διαδικασία της επιστροφής του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.

Η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων θα ολοκληρωθεί από εμάς εντός 8 ημερών, από την ημερομηνία που παραλάβαμε το δέμα σας. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία στη διαδικασία αλλαγής / επιστροφής, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο 210 9961812.

 

Δεν σας ταιριάζει αυτό που πήρατε; Μπορείτε να το αλλάξετε!

  • Αντικατάσταση προϊόντος με άλλο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να έχετε επιλέξει την επιλογή “Αντικατάσταση” στη φόρμα επιστροφής που εμπεριέχεται μέσα στην αποστολή. Οι αλλαγές γίνονται πάντα με την τρέχουσα τιμή ημέρας.
  • Πίστωση αξίας για επόμενη αγορά: Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να έχετε επιλέξει την επιλογή “Πίστωση” στη φόρμα επιστροφής που εμπεριέχεται μέσα στην αποστολή. Η πίστωση της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος γίνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από εμάς. 
  • Επιστροφή χρημάτων: Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να έχετε επιλέξει την επιλογή “Επιστροφή χρημάτων” στη φόρμα επιστροφής που εμπεριέχεται μέσα στην αποστολή.  Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε όταν πρόκειται για αντικαταβολή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να γίνει η αποστολή είναι:

BILL COST

Β.ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Πύρρωνος 16

163 46, Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλ: 210 9961811-12